Bosch Car Service Pechhulp

Hebt u het weleens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Net als ruim 50.000 andere Nederlandse automobilisten. Een geruststellend gevoel.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week

 

Of u nu ergens in Europa bent gestrand of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de Bosch Car Service Pechhulp in gang. Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw auto niet meer verkeersveilig, dan slepen we deze naar een Bosch Car Service in de buurt, ook in het buitenland. Als het nodig is, kunt u de eerste twee werkdagen rekenen op vervangend vervoer. Kortom, we staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

 

Betaal niet langer te veel

Wilt u een jaar verzekerd zijn van pechhulp door héél Europa? Dat kost u slechts € 54,00 per jaar. Bij aankoop van een occasion met het Premium of Occasion Plus pakket is pechhulp zelfs automatisch voor één heel jaar inbegrepen.

 

Ook voor auto’s ouder dan 9 jaar

Is uw auto ouder dan 9 jaar? Ook dan kunt u profiteren van Bosch Car Service Pechhulp. Voor slechts € 35,00 extra per jaar, inclusief assurantiebelasting, zo blijft u ook met een oudere auto verzekerd van uw mobiliteit.

 

Direct pechhulp aanvragen?

U kunt onze pechhulp aanvragen of verlengen als uw auto voor een onderhoudsbeurt ons staat. Maak hier een afspraak voor onderhoud en dan kunt u meteen de pechhulp aanvragen.